Яко е! 1 0
372 · 372
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Риалити форматът „Един за друг“ ще постави пред сериозни изпитания участниците - ще провокира техните взаимоотношения, ще разбие клишетата за мъжете и жените, ще постави темите за доверието и любовта и ще провери колко е важно да познаваш добре партньора си.

В състезанието всяка двойка ще се бори за наградата, опитвайки се да бъде по-добра от другите. На финала на незабравимото преживяване двойката-победител може да спечели от 50 000 до над 100 000 лв.

Повече от 2 000 души са регистрираните за кастинга на предаването, като възрастовата граница на желаещите да се включат във формата е от 18 до 70 години. Избраните за участие двойки ще съжителстват заедно повече от месец и ежедневно ще подлагат на изпитание чувствата си.

Всеки уикенд пред очите на зрителите участниците ще преминават през полярни емоции и ще разкриват неподозирани до този момент качества както за себе си, така и за своята половинка. За някои откритията ще са приятна изненада, за други – горчиво разочарование. Важното обаче е, че на финала на „Един за друг“ любовта ще победи.

„Това ще бъде най-позитивното предаване, излъчвано някога в български ефир“, допълва водещият Емил Чолаков

„Един за друг“ ще разбие клишетата за мъжете и жените, и ще провери колко е важно да познаваш добре партньора си. Когато любовта е в основата, няма какво повече да се каже.

Не пропускайте „Един за друг“ от 22 февруари по NOVA!
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама