Карантина, но по-различна! Райна се самоизолира в Сандански - чете книги и учи нов език

Яко е! 10 0
56 · 56
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Да си седим вкъщи, трябва да признаем доскучава. Повечето от нас са затворени между четири стени, на някой висок етаж в кооперация в града. Парковете са затворени, а онези от нас, които имат къде да отидат извън града, или трябва да минат през КПП, рискувайки да не могат да се върнат, или пък имат роднини, които биха изложили на опасност.

Виж още: Мода и пандемия: Глория Петкова с домашно предизвикателство, вижте нейния covid-стил!

От друг тип хора, облагодетелстваните, е поп-фолк певицата Райна, която е родом от Сандански и именно там и се радва на спокойствието на малкия град. Именно от там са и последните ѝ снимки, на които се вижда, че се радва на пролетните слънчеви лъчи:

Виж още: Защо Емилия изчезна от социалните мрежи? Певицата с обръщение към народа!

Явно именно в Сандански ще бъде Райна до края на извънредното положение, която се е снимала и в емблематичния зоо кът в града:

Виж още: Рожден ден в извънредно положение! Как посрещнаха празниците си популярните BG рожденици?

Според публикации в различни медии пък Райна e решила да оползотвори времето си и по друг начин - учейки френски. Също така певицата прочита книги, за които все не ѝ е оставало време. Като например "Любов по време на холера" на Маркес.

Яко е! 10 0
56 · 56
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Абонирайте се за канала ни!

Очаквайте нов епизод всеки понеделник!

В канала Красивите българки ще се запознаете с красиви, млади момичета от България, които споделят за какво мечтаят, какво искат от живота и как се стремят да го постигнат!


Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама