8 години връзка?! Галя разказа за мъжа до себе си и какво е той да не знае, че си известен

Яко е! 11 0
2 712 · 2 712
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Галя от Каризма се завърна с гръм и трясък в България, взимайки участие в осмия сезон на "Като две капки вода". След разпада на дуета ѝ с Миро тя като че ли изчезна. Всъщност Галя на няколко пъти в последните си интервюта разказа защо това се е случило - просто славата я е застигнала твърде млада, твърде неподготвена, а тя просто е искала да избяга на място, където да бъде себе си без да е толкова разпознаваема.

Виж още: Какво се случи с Галя след ''Каризма''? Ето и британската история на популярната певица

Така Галя се озовава в Лондон, където бързо влиза във връзка. Става въпрос за барабаниста на Риана, благодарение на когото се запознала с невероятни музиканти, с носители на награди Грами, както и с екипа на Лейди Гага. Но това вече е минало.

Виж още: Лятната приказка на Гала: От Малдивите до Европа и в България за... сватба!

Пред камерите на "На Кафе" Галя разказа за сегашната си любов, с когото са вече 8 години. Всъщност Галя винаги си представяла как ще отиде някъде на далече и ще намери истинската любов. 

Виж още: Кобрата го потвърди! Андреа - отново жената на сърцето му, изказа се ласкаво за нея

След успеха на Каризма пък вече си представяла и как човекът, който е до нея, няма да е чел всички клюки по вестниците за нея, нито да я е виждал на корица на списание. Просто ще я харесва заради самата нея.

Виж още: Двама победители в първите Капки - Фики и... Тони Стораро! Гордият баща не сдържа сълзите си


За човека до себе си Галя разказва, че е истински лондончанин - кавалер с много финес. Всъщност досега никой те бил подхождал към нея по този начин.

Яко е! 11 0
2 712 · 2 712
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Последни

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама