Сравняват тази рускиня с Анджелина Джоли! Но защо моделката е бясна от това?

Яко е! 22 0
3 935 · 3 935
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Много жени биха се поласкали, ако някой ги сравни с Анджелина Джоли. Не и Алина Царакова, която мнозина наричат руската Анджелина Джоли, тя направо се сърди.

Виж още: Странната руска красота, която трябва да видите! 6 уникални модела

29-годишната Алина е от Северна Осетия, но живее в Москва. Медиите в Русия отдавна я сравняват с 44-годишната Джоли. Алина не обича сравнението и не би искала да е известна с това. Настоява, че е доста по-пълна от Джоли и в този смисъл и по-здрава. Освен това приличала на баща си.

Виж още: Кой е Сократ Сократов - красивият модел, очаровал с усмивка и храна?

Моделката има почти 19 хил. последователи в Instagram. В профила ѝ можем да видим страхотни кадри от фотосесии, както и лични със сина ѝ Давид. 

Виж още: Българка взе ума на световен моден бранд, красавицата - лице на колекция

Алина дори е признавала, че умишлено избягва да оформя косата си по близък на Джоли начин, както  и съвсем е забравила за черната очна линия, която е нещо като подпис за актрисата.

Виж още: Това са най-красивите транссексуални модели в света

Въпреки това обаче последователите на Алина търсят и намират прилика между нея и Анджелина. "О, Господи, Анджелина, ти ли си?", питат се те.

В продължение на дълги години Анджелина Джоли беше определяна за "най-красивата жена на света" от медиите. Вече обаче е критикувана заради критично ниските си килограми.

Яко е! 22 0
3 935 · 3 935
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Ние сме фенове на красивите жени, затова в нашия канал ще откриете готини клипове точно с "Най-яките мацки".
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама