Арогантност, чувствителност, завист... Какви са слабостите на всяка от 12-е зодии?

Яко е! 10 0
35 · 35
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Да си отговориш на въпроса кои са силните ти страни и кои са слабите, понякога е трудно. Разбира се, в такъв момент на помощ ни идва астрологията, която ако не да ни каже, със сигурност може да ни помогне в това отношение. 

Всеки от нас се справя със своите собствени демони, а начинът, по който реагираме в тежките ситуации, говорят много за нас. Да признаем, че имаме слабости, ни прави силни. Но какви са нашите слабости според зодиакалните ни знаци?

Овен - Прибързвате!

Вие сте огнени и горите във всичко, което правите. Често искате да виждате плода от своя труд по-бързо, отколкото е възможно. Преди да скачате в дълбокото обаче, помислете малко, дайте си време. 

Виж още: Любов, финансови проблеми и отлично здраве! Какво готви месец март за всяка зодия?

Телец - Реагирате твърде бавно

Вие обичате комфорта и сигурността, затова трудно приемате промените. Но те се случват независимо от вас, което обаче прави вас уязвими. 

Виж още: Какво превръща всяка зодия в добър и верен приятел?

Близнаци - Не знаете как да се отпуснете

Искате да бъдете навсякъде. Постоянно живеете с чувството, че пропускате нещо. Искате да правите хиляда неща едновременно. Захващате следващ проект преди да сте завършили предходния. Всичко това ви натоварва и противно на вашите убеждения, имате нужда от почивка.

Виж още: Тези 3 зодии са отличници в целувките, а партньорите им са истински щастливци!

Рак - Твърде чувствителни сте

Често имате навика да живеете в миналото, но то за да е там, явно има причина. Понякога сте твърде меланхолично настриени, а това ви играе лоша шега. Пробвайте по-оптимистични нагласи, вижте чашата като наполовина пълна.

Виж още: Ретроградният Меркурий носи куп неприятности за 12-е зодии! Вижте за какво трябва да внимавате!

Лъв - Вашата арогантност

Вие сте твърде горди, а егото ви е пословично. Понякога честолюбието ви дразни околните, които го бъркат с арогантност. По-неприятното е, че често се отнасяте така и с околните.

Виж още: За тези 3 зодии 2020 г. ще бъде охолна, а джобовете им - винаги пълни!

Дева - Твърде неспокойни сте

Вие се страхувате от всичко, постоянно има нещо, което ви тревожи. Никога не сте напълно удовлетворени от каквото и да било. А просто трябва да се научите да обичате себе си и живота си.

Везни - Трудно взимате решения

Това е във вашия характер, но винаги се притеснявате, когато стане време за взимане на решения. Обмисляте, премисляте, претегляте и пак не сте сигурни, че това е решението. 

Скорпион - Трудно комуникирате

Трудно намирате вътрешен мир, вечно сте във вътрешен конфликт. Всичко това обаче се прехвърля навън, към хората, с които общувате, а това не ви прави услуга.

Стрелец - Често променяте настроението си

Вие често се двоумите какво точно изпитвате, когато се случи нещо. Това плаши приятелите ви. 

Козирог - Бързо се ядосвате

Това, съчетано с студения ви характер, плаши хората. Опитайте се да сте по-отворени към света и към другите. Техните грешки направо ви вбесяват, а вие не бихте им спестили нищо от огнения си нрав.

Водолей - Много сте затворени

Вие обичате независимостта и свободата, да се запознавате с нови хора, но рядко се сближавате с някого така, че да може да го наречете приятел. Това ви прави егоисти и така гоните хората от себе си.

Риби - Твърде емоционални сте

Вие често се превръщате в кошче за емоционалния боклук на другите хора. Вие преживявате с тях, чувствате техните чувства, натоварвате се.

Източник thumbnail: iStock

Яко е! 10 0
35 · 35
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Последни

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама