Зима ли, но романтична и уютна! Къде избягаха родните звезди дни преди Коледа?

Яко е! 14 0
3 959 · 3 959
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Декември е, навън си е студено, готвим се за Коледа... Няма нищо по-зимно от това! Макар че астрономическата зима ще настъпи чак на 22 декември. 

Съвсем малко остава и до времето, в което ще седнем удобно на дивана вкъщи, ще гледаме празничните светлини на елхата и ще преяждаме със сладки и руска салата. Но има време и за това. Сега е време за зимни приключения по света и у нас. Кои са местата, които избраха родните знаменитости за кратко бягство от работните ангажименти и смога у нас?

Джулиана Гани 

Красавицата и любимият ѝ Илиян чакат детенце съвсем скоро, но това не ги спря да отидат на първата им зимна ваканция за сезона. Избраха Банско. Дали пътуванията ще продължат след раждането на бебчето, предстои да видим!

Виж още: BG звезди на BG почивка: Знаменитости с кампания - Родното море не е демоде!

Глория

Ако има държава, с която най-много да свързваме Глория тази година, това несъмнено е Гърция. Въпреки това обаче сред последните ѝ дестинации беше екзотичен Оман, където с любимия бяха на гости на приятели.

Виж още: Антония Петрова с равносметка и топъл семеен миг от студената зима! Синът ѝ - на 10 месеца

Райна

Поп-фолк певицата докара коледното настроение в Instgram с пътуването си до Нюрнберг, където посети коледни пазари и наистина зарадва окото. Малко преди това пък тя опозна и унгарската столица Будапеща.

Виж още: Зимна приказка с Преслава! Певицата умили нета с Instagram снимка

Андреа

Скандалната певица със сигурност е сред най-пътуващите родни знаменитости. Последно тя се озова в Москва, където също ни зарадва с малко коледно настроение, макар и само на story.

Виж още: Нина Добрев заведе семейството на Витоша, фенове я чакат пред дома й

Антония Петрова

Мястото не е уточнено, но ясно се вижда, че бягството от града е факт. А събитието е повече от паметно - първият сняг, който малкият Благовест-Бест вижда и опознава.

Яко е! 14 0
3 959 · 3 959
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Последни

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама