Бил Гейтс предвиди пандемията от COVID-19 преди години, а днес начерта пътя как да се справим! Как?

Яко е! 15 0
4 229 · 4 229
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Още когато коронавирусът стъпи трайно в Западна Европа, хората се сетиха за една лекция на основателя на Microsoft, Бил Гейтс, който още през 2015 г. е прогнозирал, че ще ни застигне пандемия с голям мащаб, за която светът не е готов. 

Виж още: Пророчество на Ванга казва какво е лекарството срещу коронавируса, в Русия са във възторг!

Бил Гейтс публикува статия във The Washington Post, в която прави препоръки към обществото как да се справи с пандемията. Всички негови препоръки се базират на консултации с експерти по темата. Статията започва с констатацията, че САЩ определено са се забавили в своята реакция към коронавируса, но възможността да се взимат "важни решения" не е изчерпана.

Виж още: Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е казала пророчицата за коронавируса?

"Изборите, които правим ние и нашите лидери ще имат огромно влияние върху това колко бързо случаите на заразени ще започнат да спадат, колко време икономиката ще бъде на пауза и колко американци ще трябва да погребат любим човек заради COVID-19", пише Гейтс.

Виж още: Кризата с коронавируса - видяна от Нострадамус, Ванга и гадателката на Берлускони! А лечението?

Бизнесменът призова за последователност в карантинирането на САЩ - във всички градове и всички щати. По думите му фактът, че в някои щати не са взети мерки със задължителен характер е рецепта за катастрофа.

Виж още: Коронавирусът - конспирация или излишна суматоха? Версиите на популярните българи

"Тъй като хората могат да пътуват свободно между щатите, и вирусът може", пише той и прогнозира, че ще са нужни поне 10 седмици, за да започне трайна тенденция за намаляване на случаите. Но до тогава нито хората, нито бизнесите могат да продължат живота си по старому. Всичко различно от тези мерки би увеличило "икономическата болка", а вирусът ще продължи да взема жертви. 

Виж още: Коронавирусът - конспирация или излишна суматоха? Версиите на популярните българи

Бил Гейтс призовава за ускорено тестване на населението и утвърден план за действие - с приоритет да се изследват здравните работници и лекари, които ще се борят със заболяването. На второ място според бизнесмена в приоритетите са хората със симптоми на коронавируса, но само онези, които са в т.нар. застрашени групи. 

Виж още: Наши VIP-ове обезпокоени от коронавируса - Нора Недкова пие лекарства, Галин е потресен от държавата

Според Бил Гейтс е нужен и нов подход към търсенето на ваксина за вируса. Той трябва да е базиран на истински данни и научни изследвания, а не на популярни слухове. Ако всичко върви по план, такава ваксина ще трябва да има най-рано след 18 месеца. "Можем да започнем сега, като строим съоръженията, в които ще правим ваксините", пише в заключение той. 

Източник thumbnail: iStock/Instagram

Яко е! 15 0
4 229 · 4 229
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Мъдри цитати на велики личности!
Мисли, които ще ви вдъхновят, замислят, усмихнат... само в моя канал :)
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама