Тези звезди си партнираха с животни в Холивуд, а после си станаха най-добри приятели

Яко е! 19 0
3 640 · 3 640
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Знаете как е на работа - лесно се сприятеляваме с някои от колегите и дори да си тръгнем от работното място, нерядко приятелствата остават. Така е и в Холивуд и неведнъж сме ви разказвали за приятелства, възникнали по време на снимачната работа. Но, това са приятелства между хора. 

Софи Търнър, Том Харди, Крис Евънс... това са само част от световноизвестните актьори, които са имали "колеги" животни по време на снимките, с които обаче просто не са успели да се разделят. Представяме ви някои от най-сладките истории за приятелства между актьори и техни колеги актьори.

Софи Търнър и Зуни

В "Игра на тронове" още в първи епизод на децата от дома Старк им беше подарено по едно вълче. На снимките Софи Търнър си партнира с вълчицата Зуни, която обаче след снимките е изоставена без работа и дом. Софи я осиновява и двете са неразделни.

Виж още: Заради омраза: Никога няма да видите тези актьори заедно!

Уил Смит и Аби

Във филма "Аз съм легенда" актьорът си партнира с немската овчарка Аби. Двамата прекарват дълго време в снимки и се привързват един към друг. Да се разделят за тях било невъзможно. 

Виж още: Порно актриса се сбогува със семейство, лукс и пари... Намери нова работа и вдъхновение

Джеймс Гън и Орео

По време на снимането на "Пазителите на галактиката" режисьорът Джеймс Гън се привързва изключително много към енота Орео, който играе (отчасти) ролята на енота Рокет. Двамата дори се появяват заедно на премиераа на филма. 

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си роли бременни! Без дори да разберем

Том Харди и Роко

Актьорът е голям фен на кучетата, затова и отива на кастинк за филма The Drop. Там героят му спасява малко кученце. Впоследствие и Харди го прави, но в истинския живот.

Крис Евънс и Доджър

Актьорът среща Доджър по време на снимките на Gifted. Двамата си стават най-добри приятели. Тогава Доджър е малко кутре, а днес си е голямо 40-килограмово куче.

Източник thumbnail: Instagram/Getty Images

Яко е! 19 0
3 640 · 3 640
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Най-забавните и щури клипчета с животни - само тук! :)
Пращайте ми и клипове на вашите животни, мога да ги ъплоудна.
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама